Ramzan Special Channa Chat Recipe - Easy! Chana Salad | Healthy Salad for Weight loss in Ramzan



 "چنا چاٹ رمضان مہینہ کی خصوصیت کے لئے- مزے دار اور آسان!"

"یہ چنا چاٹ ریسیپی رمضان کے مقدس مہینے کے افطار کے لئے یا دوسری کوئی خصوصی موقع کے لئے بنائی جاتی ہے۔ چنے ، مصالحے اور ایک کھٹا میٹھا املی چٹنی کے ساتھ بنائی جاتی ہے، یہ مزیدار اور آسان ریسپی آپ کے خاندان اور دوستوں کو پر موقف کرے گی۔ چاہے آپ کو کوئی پارٹی کی منظم کرنی ہو یا صرف ایک تیز اور مطمئن کن نیم وہر کراچنا چاٹ ریسپی ہے۔ اس ویڈیو میں ، ہم آپ کو کدھر کدھر کیا بتائیں گے کہ آپ اس مزیدار ڈش کو اپنے گھر کی آرام کے محیط میں مزے سے کھا سکیں۔ تو آئیے ہمارے ساتھ کچن میں شامل ہوجائیں اور پکانے کا آغاز کریں!"


"Ramzan is a special month filled with blessings, reflection, and family gatherings. And what better way to celebrate this holy month than with some delicious food? Today we are sharing a recipe for Channa Chat, a popular dish that is perfect for iftar or any other special occasion. Made with boiled chickpeas, spices, and tamarind chutney, this dish is easy to make and bursting with flavor. In this blog post, we will be sharing a step-by-step recipe for Channa Chat along with a video tutorial. Plus, don't forget to subscribe to our YouTube channel, Arousa Kitchen Food Secrets, for more delicious recipes like this one!"

Ingredients:

  • 2 cups of boiled chickpeas
  • 1 small onion, chopped
  • 1 small tomato, chopped
  • 1 green chili, chopped
  • 1/4 cup of fresh coriander leaves, chopped
  • 1 tsp of chaat masala
  • 1/2 tsp of cumin powder
  • 1/2 tsp of red chili powder
  • Salt to taste
  • 2 tbsp of tamarind chutney
  • 1/4 cup of sev (thin fried noodles)

Instructions:

  1. Take a mixing bowl and add boiled chickpeas, chopped onion, chopped tomato, chopped green chili, and fresh coriander leaves.

  2. Mix well until all the ingredients are combined.

  3. Add chaat masala, cumin powder, red chili powder, and salt to taste. Mix well again.

  4. Drizzle tamarind chutney over the mixture and give it a good mix.

  5. Garnish with sev and chopped coriander leaves.

  6. Serve immediately and enjoy!

Don't forget to subscribe to our YouTube channel "Arousa Kitchen Food Secrets" for more delicious recipes like this one. We post new videos every week, so you don't want to miss out on our latest culinary creations. Thank you for watching and happy cooking!

Post a Comment

0 Comments